Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με δύο νίκες για Πανιώνιο

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 16:52
UPD:17:01
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του Εργοτέλη, καθώς μετά το 1-0 στο «Παγκρήτιο» την περασμένη εβδομάδα νίκησε σήμερα στη Νέα Σμύρνη με το ίδιο σκορ την ομάδα του Ηρακλείου.

Παρά το «πενιχρό» σκορ, οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι σε ένα φιλότιμο αντίπαλο, που έχασε κάθε ελπίδα μόλις στο 20ό λεπτό, όταν ο Μπακασέτας με ένα μακρινό σουτ νίκησε τον Δερμιτζάκη σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στον αγώνα.

Στο 44΄ ο Ανσαριφάρντ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, όταν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση στην περιοχή του Εργοτέλη αλλά πλάσαρε άστοχα, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Κυριακόπουλο να σουτάρει και τον Γιαννιώτη να αποκρούει.

Ο Πανιώνιος είχε νέα χαμένη ευκαιρία με την άστοχη προβολή του Ανσαριφάρντ στο 53΄, αλλά προϊόντος του χρόνου και από τη στιγμή που δεν βρήκε γκολ φρόντισε να κρατήσει το αποτέλεσμα, κάτι που κατάφερε παρά τις «απειλές» για την εστία του από τα σουτ των Κυριακόπουλου στο 63ο και Μάνου 79ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις