Γ.Μανιάτης: «Είναι όλα ψέμματα, δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό»

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 23:10
UPD:23:12
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ξέσπασε στην κάμερα της Nova ο Γιάννης Μανιάτης και ξεκαθάρισε ότι δεν αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας ψευδή τα όσα γράφονται περί αποχώρησής του το τελευταίο διάστημα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και προσπάθησε να «βάλει τα πράγματα στην θέση τους»: «Εδώ και 2 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Συμφωνώ, παρ΄ όλα αυτά με τον προπονητή μου πως δεν είμαι στο επιθυμητό επίπεδο ακόμα. Άλλωστε εκείνος ξέρει καλύτερα απ' όλους», είπε αρχικά ο έμπειρος μέσος και συνέχισε:

«Όλο αυτό το διάστημα γράφτηκαν για μένα πολλές ανακρίβειες και ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα όσα γράφτηκαν για ομάδες που με ζητούν, για την Ιταλία και συζητήσεις που έχω κάνει. Αυτό που θέλω είναι να πατάω καλά στα πόδια μου και να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο. Έχω ακόμα 3,5 χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι η ομάδα μου, μ΄ έχουν βοηθήσει πολύ, έχω δώσει τα πάντα και θα τιμώ την ομάδα, μέχρι όσο θέλει να είμαι εδώ», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει κουβεντιάσει με τον Μάρκο Σίλβα για τον τραυματισμό του απάντησε: «Δεν έχουμε συζητήσει συγκεκριμένα γι΄ αυτό. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, όπως έχει με όλους τους παίκτες. Τον σέβομαι με σέβεται και κάνω καθημερινά στις προπονήσεις προσπάθεια για να πάρω ευκαιρίες. Γράφτηκε μάλιστα πως έκανα συζήτηση περί αποχώρησης μαζί του, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Στην Ελλάδα γράφεται κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.

Όλα είναι ψέματα. Είπαν ότι πήγα στην Ιταλία για κάνω νέες εξετάσεις και εγώ τη τελευταία που πήγα στην Ιταλία ήταν για διακοπές. Αυτό που με νοιάζει είναι να με σέβονται οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Και είδατε στα Χανιά πως μου συμπεριφέρθηκαν όλοι οι συμπαίκτες μου. Κάθε μέρα δουλεύω και αυτούς τους μήνες δούλεψα πάρα πολλές ώρες. Συμφωνώ με τον προπονητή πως δεν είμαι στο 100%, χρειάζομαι παιχνίδια. Μου δόθηκε η ευκαιρία στα 2 τελευταία ματς και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πείσω τον προπονητή μου.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις