Euroleague: Όλα για τη νίκη με Μάλαγα ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 09:33
UPD:09:37
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την πρώτη του νίκη στο Top 16 της Euroleague θα επιδιώξει να πετύχει απόψε (21:45, Novasports), στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Μάλαγα (ακολουθεί αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα).

Μία εβδομάδα νωρίτερα οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στις… λεπτομέρειες στην Κωνσταντινούπολη από την Φενερμπαχτσέ, στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης της διοργάνωσης, ενώ αντίθετα οι Ανδαλουσιάνοι επιβλήθηκαν άνετα της Νταρουσάφακα στην Ισπανία και βρίσκονται στην Αθήνα με στόχο να «ντουμπλάρουν» τις επιτυχίες τους.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι της Α1, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, οι «πράσινοι» διαθέτουν εξαιρετική ψυχολογία (12Χ12 στο πρωτάθλημα), προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς με τραυματισμούς παικτών και με τον κόσμο στο πλευρό τους έχουν τον πρώτο λόγο για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν.

Οι Ισπανοί από την άλλη ταξίδεψαν στην Αθήνα με μία μεγάλη απώλεια. Ο Κουζμίνσκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση δεν ακολούθησε την αποστολή. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάλαγα στη διοργάνωση με μ.ο. 13.2 πόντους ανά παιχνίδι και σαφέστατα η απουσία του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για το συγκρότημα του Ζοάν Πλάθα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις