Σφαιρόπουλος: Θέλαμε έναν παίκτη που θα συμπληρώσει τους υπόλοιπους

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 18:03
UPD:18:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Όπως ίσως θα έχει διαρρεύσει προχωρήσαμε σε μία μεταγραφή, αυτή του Όντομ από την Τραμπζονσπόρ. Είναι ένα γκαρντ που θα βοηθήσει την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών», εξήγησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η επικείμενη άφιξη του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, που θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ήταν το θέμα που απασχόλησε περισσότερο και από την αυριανή έναρξη του Top-16 της Ευρωλίγκας τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Όπως ίσως θα έχει διαρρεύσει προχωρήσαμε σε μία μεταγραφή, αυτή του Όντομ από την Τραμπζονσπόρ. Είναι ένα γκαρντ που θα βοηθήσει την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών. Έχουμε εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, αλλά με τους τραυματισμούς είδαμε πως υπάρχει έλλειμμα όταν τραυματίζονται κάποιοι κι επιβαρύνονται άλλοι» εξήγησε ο Έλληνας τεχνικός.

«Στο μαραθώνιο του Top-16 θέλαμε έναν παίκτη που θα συμπληρώσει τους υπόλοιπους. Όπως έχω ξαναπεί είμαστε ικανοποιημένοι από όλους τους παίκτες, αλλά στο Top-16 δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή. Είναι αξιόπιστοι οι παίκτες που έχουμε πίσω από τον Πρίντεζη. Έχουμε έξι ψηλούς και τον Παπαπέτρου που μπορεί να παίξει στο "4"» συμπλήρωσε. 

Στη συνέχεια, ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε:

Στην έναρξη του Top-16: «Είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτόν τον μαραθώνιο. Μετράει πολύ να είμαστε πολύ αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τις άλλες ομάδες του γκρουπ και έχουμε επικεντρωθεί στο πώς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι». 

Στην Μπαρτσελόνα: «Είναι σημαντικό να παίξουμε με ενέργεια και να διαβάσουμε το παιχνίδι. Η άμυνά μας είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα στους πόντους ανά κατοχή. Θέλουμε να βασιστούμε σε αυτό για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, το ίδιο κι εμείς όμως. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου». 

Στα κοινά σημεία του αυριανού αγώνα σε σχέση με τους περυσινούς προημιτελικούς: «Υπάρχουν κάποιοι χαρακτηριστικοί παίκτες στις ομάδες. Ο Ναβάρο είναι σημείο αναφοράς για την Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν πυλώνες στην Μπαρτσελόνα, όπως ο Τόμιτς, ο Νάβαρο και τα 4άρια με το καλό σουτ». 

Στη νίκη των Καταλανών επί της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα μέσα στη Μαδρίτη και η νίκη ύστερα από επτά χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Το ισπανικό πρωτάθλημα τούς έδωσε την ευκαιρία να βρουν ρυθμό και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι». 

Στους τραυματίες Αμπρίνες - Αρόγιο: «Όταν αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να σταθείς σε έναν - δύο παίκτες. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική και προσωπική άμυνα και μέσω από αυτήν να τους περιορίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις