Super League: Σε δύσκολη θέση ενώπιον του αθλητικού δικαστή ο Ατρόμητος

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 16:01
UPD:16:03
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Η αθηναϊκή ομάδα αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας της έδρας της για 1 ή 2 αγωνιστικές και πρόστιμο από 40.000 έως και 70.000 ευρώ.

A- A A+

Τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, την περασμένη Κυριακή.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία, μεταξύ άλλων, την ομάδα των δυτικών προαστίων, προσάπτοντάς της βαρύ κατηγορητήριο.

Ο Ατρόμητος έχει κληθεί ως υπότροπος, και αν κριθεί υπότροπος από τον αθλητικό δικαστή η ποινή θα διπλασιαστεί. Να σημειωθεί επίσης ότι για την εξέταση της υπόθεσης θα γίνει και χρήση οπτικοακουστικού υλικού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λίγκας.

Η αθηναϊκή ομάδα, που εκτός των άλλων θα απολογηθεί για ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής, αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας της έδρας της για 1 ή 2 αγωνιστικές και πρόστιμο από 40.000 έως και 70.000 ευρώ.

Εκτός του Ατρόμητου, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα απολογηθούν και οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις