Super League: Με Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 12:28
UPD:12:31
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Το παιχνίδι πάντως μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι για τους γηπεδούχους και ο Γκουστάβο Πογέτ το ξέρει πρώτος απ΄ όλους.

A- A A+

Στο ΟΑΚΑ πέφτει απόψε η αυλαία του πρώτου γύρου, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό (19:30) στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Σούπερ Λίγκα.

Στόχος της Ένωσης είναι να επιβεβαιώσει την αγωνιστική άνοδο που δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες με ακόμη μία νίκη, που θα της επιτρέψει να φτάσει στους 30 βαθμούς και να περάσει στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο +4 και από τον Παναθηναϊκό στο +5, αν η Επιτροπή Εφέσεων διατηρήσει την ποινή των «πράσινων».

Το παιχνίδι πάντως μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι για τους γηπεδούχους και ο Γκουστάβο Πογέτ το ξέρει πρώτος απ΄ όλους. Οι Βοιωτοί είναι έβδομοι με 19 βαθμούς, παίζουν καλά εντός κι εκτός έδρας και σίγουρα, αποτελούν έναν αξιόμαχο αντίπαλο για κάθε «μεγάλο» της Λίγκας.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει με την αρχική ενδεκάδα τους Ανέστη, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Άρθο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Αραβίδη και Τζεμπούρ. 

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος προσανατολίζεται σε ένα σχήμα το οποίο θα αποτελούν οι Τσιντώτας, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Ουόν, Στάθης, Γιάχιτς, Νικολάου, Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι, Μίνγκας και Μάντζιος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις