Ο Ολυμπιακός παραχωρεί τον Πουλίδο σε ομάδα των ΗΠΑ

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 12:40
UPD:12:43
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Πουλίδο πρόκειται τελικά να αγωνιστεί στην επαγγελματική αμερικανική Λίγκα (MLS), χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ομάδα προορισμού του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Άλαν Πουλίδο «πέρασε αλλά δεν ακούμπησε» στον Ολυμπιακό, σε μια υπόθεση που αγωνιστικά αποδείχθηκε «φιάσκο» αφού ο Μεξικανός δεν ήταν σε θέση να παίξει σε αυτό το επίπεδο, κι ως εκ τούτου εγκαταλείπει τους «ερυθρόλευκους».

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τον Ατλαντικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όχι όμως για να παίξει στην πατρίδα του και την Τσίβας Γκουανταλαχάρα, που φερόταν να έχει καταθέσει σεβαστή πρόταση ύψους περίπου 5 εκ. ευρώ, αλλά στις ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Πουλίδο πρόκειται τελικά να αγωνιστεί στην επαγγελματική αμερικανική Λίγκα (MLS), χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ομάδα προορισμού του.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι επίσης άγνωστες προς το παρόν, αλλά το μόνο βέβαιο στην υπόθεση είναι πως ο Ολυμπιακός θα έχει οικονομικό όφελος από την πώληση του ποδοσφαιριστή, που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Μεξικού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις