Ισοπαλία (1-1) με... σφυρίγματα στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 19:19
UPD:19:32
INTIME SPORTS
A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και ύστερα από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φίλων της γηπεδούχου ομάδας.

Στο πρώτο 45λεπτο η μοναδική καλή στιγμή ανήκε στον ακριτικό σύλλογο, όταν στο 34ο λεπτό και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Καρυπίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Βελλίδης απόκρουσε με τα δάχτυλα και η μπάλα κατέληξε στη συνέχεια στο δοκάρι του.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (48΄) ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ηλιάδης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Γουάλας. και ο Τσουκαλάς δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0 από τα 11 μέτρα.

Και πάλι όμως το θέαμα δεν βελτιώθηκε, αφού ο ρυθμός παρέμεινε αργός, τα λάθη πολλά και η γκρίνια επανήλθε στις εξέδρες, λόγω και του «ρευστού» σκορ.

Τελικά οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν δίκιο, αφού στο 80ό λεπτό και σε μία από τις ελάχιστες υποφερτές φάσεις ο νεοεισελθών Ορφανίδης σούταρε, ο Βελλίδης απέκρουσε χωρίς να συγκρατήσει την μπάλα και ο Ερέα διαμόρφωσε το 1-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις