Βόλεϊ: Νίκες για Παναθηναϊκό και Άρη

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 22:00
UPD:22:02
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι «πράσινες» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να επικρατήσουν, αφού οι φιλοξενούμενες μόνο στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ κατόρθωσαν να προηγηθούν, με 5-2.
A- A A+

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του Σαββάτου για τη 10η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στις νίκες ύστερα από δύο συνεχείς ήττες, επικρατώντας 3-0 της Ηλιούπολης στην Κυψέλη.

Οι «πράσινες» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να επικρατήσουν, αφού οι φιλοξενούμενες μόνο στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ κατόρθωσαν να προηγηθούν, με 5-2.

Την ένατη νίκη σε 10 αγώνες πανηγύρισε ο Άρης, που διατηρεί το απόλυτο εντός έδρας, νικώντας με 3-0 τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες.

Αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 σετ, το Μαρκόπουλο κατάφερε να πετύχει σπουδαία ανατροπή στην έδρα του Ρεθύμνου, κατακτώντας μια σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής.

Το κακό, πάντως, ήταν διπλό για τον ΟΠΕΡ, αφού πριν την ήττα προς τα τέλη του πρώτου σετ (στο 18-15) αποχώρησε τραυματισμένη η Στέλλα Λαγουδάκη, επειδή «κόλλησε» το γόνατό της σε προσπάθεια για άμυνα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Την τρίτη νίκη του, όλες εντός έδρας, πανηγύρισε ο Αίας Ευόσμου, που επικράτησε με 3-0 του μαχητικού και με πολλές ελλείψεις Πορφύρα και έκανε σημαντικό άλμα στην προσπάθεια για παραμονή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις