Super League: Πρώτη εντός έδρας νίκη η Βέροια, 1-0, τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 19:12
UPD:19:19
INTIME SPORTS
Ο Κόλα στο 22΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, χάρις στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη πανηγύρισε την πρώτη εφετινή της νίκη στην έδρα της μετά από 7 αποτυχημένες προσπάθειες (2 ισοπαλίες και 5 ήττες).
A- A A+

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» της πέτυχε η Βέροια, με 1-0, επί του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Καλύτερο δώρο από το «τρίποντο» ενόψει των γιορτών των Χριοστουγέννων δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν οι άνθρωποι της Βέροιας. Ο Κόλα στο 22΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες, χάρις στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη πανηγύρισε την πρώτη εφετινή της νίκη στην έδρα της μετά από 7 αποτυχημένες προσπάθειες (2 ισοπαλίες και 5 ήττες).

Απογοήτευσε η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που δεν απείλησε ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι δικαιούντο άλλο ένα τέρμα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μία σημαντική ευκαιρία στο 75΄ με τον Γκοιάν, ωστόσο, οι παίκτες της Βέροιας είχαν τον έλεγχο του ματς, έφτασαν άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ και τελικά έστω και με αρκετό άγχος πέτυχαν αυτό που ήθελαν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις