Κύπελλο Ελλάδας: Επίδειξη δύναμης η ΑΕΚ στη Λάρισα

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 21:56
UPD:22:02
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ, που διέλυσε με 5-0 τη Λάρισα στο «AEL FC ARENA» και προκριθεί άνετα ως πρώτη, με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια στον 7ο όμιλο.

Μαζί της πέρασε και η θεσσαλική ομάδα, αφού πριν το αποψινό παιχνίδι οι «βυσσινί» μετρούσαν επίσης 6 βαθμούς, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η περυσινή φιναλίστ Ξάνθη, αφού οι τρεις βαθμοί απέναντι στον Πανελευσινιακό, τον οποίο συνέτριψε επίσης με 5-0, ήταν μόλις οι πρώτοι της!

Στη Λάρισα ο Ντιέγκο Μπουονανότε έδωσε μια όμορφη παράσταση σημειώνοντας δύο εξαιρετικής ωραιότητας τέρματα, στο 41ο και 54ο λεπτό, ενώ σκόρερ χρίστηκαν επίσης και οι Τζεμπούρ στο 17΄, Βάργκας στο 88΄ και Μάνταλος στο 89΄.

Στην Ελευσίνα, οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν τα σπασμένα» για τον πρόωρο αποκλεισμό της Ξάνθης, που προηγήθηκε στο 43΄ με τον Καπετάνο από γύρισμα του Ντιμιτρόφ.

Στο 51΄ ο Ερέα διπλασίασε με πέναλτι, ενώ στο 79΄ ο Γκόμεζ έγραψε το 0-3 στην πρώτη επαφή του με την μπάλα. Στο 82΄ ήταν και πάλι ο Ερέα που έκανε το 0-4 με κεφαλιά και στο 88΄ ο Αλμέιδα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις