Αναβάθμιση υποδομών για παιδικά χαμόγελα

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 14:04
UPD:14:06
A- A A+

ΑΥΡΑ: Πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Παίζω και Μαθαίνω»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων εδώ και 26 χρόνια, δημιούργησε φέτος το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Παίζω και Μαθαίνω», που απευθύνεται στο πιο αγνό κομμάτι της κοινωνίας μας, με στόχο να φροντίσει ακόμη περισσότερο για την ανάπτυξη και τα χαμόγελά τους.

Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει τις συνθήκες όπου τα μικρά παιδιά αναπτύσσονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ταξιδεύει σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, για να προσφέρει μέσω της ανάπλασής τους αλλά και με εκπαιδευτικό υλικό, ένα δημιουργικό, χαρούμενο περιβάλλον σε βρέφη, νήπια και παιδιά από 8 μηνών έως 6 ετών.

Σε συνεργασία με τους δήμους, επιλέγονται οι σταθμοί που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε προαύλιους χώρους και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μελετά και καταγράφει τις ανάγκες τους και μαζί με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και παιδαγωγούς μεταμορφώνει τους προαύλιους χώρους δίνοντας χρώμα και κέφι, με κηπάκια, λουλούδια και νέες παιδικές κατασκευές. Ετσι, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ασφαλή και ξέγνοιαστα το καθημερινό τους παιχνίδι.

Παράλληλα, τους προσφέρει κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, παιχνίδια και γραφική ύλη για ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα.

Οι αίθουσες των σταθμών γεμίζουν με πλήθος βιβλίων, όπως εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία με ήχους, σχήματα και χρώματα αλλά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, γραφική ύλη και νέα εφόδια όπως κούκλες, μπάλες, πίνακες και χάρτες. Τέλος, φροντίζει και για την πολύτιμη ενυδάτωσή τους, με περισσότερα από 4.000 μπουκάλια Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ σε κάθε σταθμό, που θα καλύψουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών έως τα τέλη της χρονιάς.

Ενα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα

Το ταξίδι του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ περιλαμβάνει σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, με στόχο τη φετινή χρονιά να βελτιώσει την καθημερινότητα περισσότερων από 1.000 παιδιών δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον. Οι σταθμοί στο Αίγιο, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη και τη Θήβα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ ακολουθούν 4 ακόμα πόλεις.

Προτεινόμενα για εσάς