Μαρινάκης: Συνεχίζω χωρίς κούραση στον Ολυμπιακό για υψηλότερες κορυφές

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 22:15
UPD:22:22
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε εκδήλωση του δήμου Πειραιά.

A- A A+

Συνέχεια στις επιτυχίες του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του δήμου Πειραιά που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. 

Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της λαοφιλούς ομάδας υπογράμμισε πως «ο Ολυμπιακός είναι ο σύνδεσμος στις καρδιές των Πειραιωτών. Είναι ο αθλητικός σύλλογος που σημαίνει πολλά περισσότερα από κατακτήσεις και νίκες. Είναι μια προσπάθεια που υψώθηκε στον Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο, ακόμα και τώρα σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας».

Και ο κ. Μαρινάκης συνέχισε: «Η μεγάλη μας αγάπη γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγαλουργεί. Σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα και συντρίβει τα ιστορικά ρεκόρ. Κατακτούν όλες οι ομάδες ευρωπαϊκούς τίτλους. Η καρδιά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ. Όλοι δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πρωταθλητές ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Έλληνας εφοπλιστής εστίασε στο κοινωνικό πρόσωπο του οργανισμού: «Ο Ολυμπιακός διαφημίζει την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι η αποστολή μας να σηκώσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βοηθάει τον κόσμο. Συναντάς το ανθρώπινο πρόσωπο. Μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά και αυτό είναι μια νίκη για τον Ολυμπιακό». 

Στον επίλογο της ομιλίας του, ο πρώτος παράγοντας του πρωταθλητή Ελλάδας ανέφερε πως «ό,τι κάνω είναι μέσα από την καρδιά μου και χωρίς επιβράβευση. Συνεχίζω να τηρώ τις υποσχέσεις μου. Τώρα είναι που ο Ολυμπιακός θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Τα 90 χρόνια είναι λίγα για τη δόξα του συλλόγου. Γι΄ αυτή την πόλη θα συνεχίζει να αγωνίζεται κι εγώ, ως ηγέτης της, θα συνεχίζω χωρίς κούραση, ώστε να κατακτά ο Ολυμπιακός μεγαλύτερες κορυφές. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις