Μαρκόπουλος: Για να είσαι καλή ομάδα πρέπει να νικάς

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 22:00
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως ήταν φυσικό, ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε για την αιτία των χαμένων βολών και επιθέσεων στο τέλος του αγώνα.

A- A A+

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έφτασε κοντά σε μια πολύ μεγάλη νίκη, τη μεγαλύτερη φετινή αν ερχόταν, πλησίασε σε απόσταση «ανάσας» για να βάλει τέλος στο αρνητικό εκτός έδρας σερί που μετρά ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό από το 1998 αλλά η ομάδα του δεν τα κατάφερε και ο ίδιος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει μέλλον όταν παίζει σαν Παναθηναϊκός και έχει πολύ μέλλον στην Ευρώπη. Από την πλευρά μας θέλαμε να σταματήσουμε τα βασικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και το πετύχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Παναθηναϊκός έπαψε να σκοράρει με τρίποντα, περάσαμε μπροστά και το διατηρήσαμε» υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής.

«Στις τελευταίες 8 - 10 επιθέσεις μας δεν είχαμε καλάθι και ήμασταν άστοχοι από τη γραμμή των βολών. Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν μας αρκούν τα καλά λόγια, πρέπει να κερδίζεις για να είσαι καλή ομάδα. Επαναλαμβάνεται για πέμπτη φορά φέτος. Κάτι πρέπει να αλλάξει για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό» συνέχισε.

Όπως ήταν φυσικό, ο έμπειρος προπονητής ρωτήθηκε για την αιτία των χαμένων βολών και επιθέσεων στο τέλος του αγώνα. «Ο παίκτης είναι πως αισθάνεται δυνατά στα πόδια και του τι δίνει ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα και μας έβγαλαν δύο βήματα έξω από τη γραμμή μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Σχορτσανίτη κάτω από το καλάθι. Στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ. Ό,τι και να πεις είναι έξω από το παιχνίδι» σχολίασε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις