Τζόρτζεβιτς: Όσοι δεν θέλουν θα φύγουν

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 21:54
UPD:21:57
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσοι παίκτες θέλουν να φύγουν, μπορούν να φύγουν. Η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι ανοιχτή. Δεν θέλω παίκτες που δεν προσπαθούν», δήλωσε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

A- A A+

«Άστραψε και βρόντηξε» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ο προπονητής των «πρασίνων», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

Χωρίς να κατονομάσει κάποιον, ο Τζόρτζεβιτς είχε παράπονα από την απόδοση και τη νοοτροπία παικτών του, για τους οποίους εκτιμά ότι προτάσσουν το «εγώ» έναντι του συνόλου.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσοι παίκτες θέλουν να φύγουν, μπορούν να φύγουν. Η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι ανοιχτή. Δεν θέλω παίκτες που δεν προσπαθούν. Δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι ατζέντηδες που παίρνουν τηλέφωνα πριν και μετά από κρίσιμα παιχνίδια για να μάθουν για τους παίκτες τους γιατί δεν παίζουν πολύ. Ποτέ όμως δεν παίρνουν για να μάθουν γιατί οι παίκτες τους δεν παίζουν καλά» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Σέρβος προπονητής.

«Θέλουμε παίκτες και προσωπικότητες που ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Αν δεν το συνειδητοποιούν, δεν τους θέλουμε στην ομάδα. Το κάθε παιχνίδι αφορά την ομάδα, όχι εμένα και τον καθένα ξεχωριστά, την ομάδα. Γι΄ αυτό μην σας προκαλέσουν έκπληξη αυτά που ίσως συμβούν τις επόμενες μέρες. Πρώτα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και μετά να έρχεσαι να παίζεις» συνέχισε

Ως προς το παιχνίδι, ο Τζόρτζεβιτς έδωσε ρεσιτάλ ειλικρίνειας: «Ευχαριστώ τον κόουτς Μαρκόπουλο για τα συγχαρητήρια, αλλά δεν νομίζω ότι τα αξίζουμε. Εχω παίξει εκατοντάδες τέτοια παιχνίδια. Είδα ότι δεν αξίζαμε τη νίκη, έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Είχαμε +10 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι παίκτες δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένοι στη δουλειά που έπρεπε να κάνουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις