Super League: Μεγάλο ματς στη Νέα Σμύρνη

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 08:30
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Το πιο μεγάλο ματς της 14ης αγωνιστικής (προτελευταία του πρώτου γύρου) θα διεξαχθεί απόψε στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (19:30).

Μετά από 4 σερι νίκες, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο η Ένωση θα επιδιώξει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα των «κυανέρυθρων», προκειμένου να εδραιωθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας. 

Κάτι ανάλογο θέλει και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Τη νίκη που θα της επιτρέψει όχι απλά να κάνει όνειρα για τη συμμετοχή της στα play offs της Ευρώπης, αλλά θα τη μετατρέψει σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την είσοδο στην πεντάδα των αγώνων που θα κρίνουν σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι της χώρας μας στην περίοδο 2016/2017.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Μπακασέτας που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα γυμνάστηκε κανονικά χθες και θα είναι έτοιμος.

Το ματς με το οποίο θα ανοίξει η «αυλαία» της αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Καυτανζόγλειο, όπου ο φορμαρισμένος Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον ουραγό, Πανθρακικό, που θα επιδιώξει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, μετά από αυτή στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Στις 17:15 θα διεξαχθεί ένα ακόμη αμφίρροπο ματς στα Περιβόλια, όπου ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ακόμη ψάχνει την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη του.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις