Βεργέτης: Διαφορά ποιότητας με Σάλκε

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 01:01
UPD:07:38
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Είμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Ακόμη πέρυσι η ομάδα μπήκε στους ομίλους με περισσότερους αγώνες σε σχέση με φέτος. Δεν είχαμε την φόρα της περσινής σεζόν» υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης.

A- A A+

Η διαφορά που χώριζε την ομάδα του από τη Σάλκε ήταν εμφανής και δεδομένη, όπως υπογράμμισε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μετά την αναμέτρηση με τους «βασιλικούς μπλε», που έληξε με το βαρύ 0-4 για την αρκαδική ομάδα.

«Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αρχικά παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα, που η διαφορά ποιότητας σε σχέση με το ελληνικό είναι τεράστια. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε αυτή την διαφορά, είχαμε τις ευκαιρίες μας που θα μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, αλλά τις σπαταλήσαμε» παραδέχθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

«Τέτοιες βραδιές, που έρχονται τέτοιοι αντίπαλοι στην Τρίπολη, είναι πολύ μεγάλες, γι΄ αυτό και ο κόσμος ανταπέδωσε με το χειροκρότημα. Θεωρώ ότι αν εξαιρέσουμε τα ματς με τη Σάλκε, στα υπόλοιπα παιχνίδια στερηθήκαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από λεπτομέρειες. Με τη Σπάρτα στην Τρίπολη χάσαμε τις φάσεις μας, στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ το ίδιο. Έτσι γινόμαστε πιο σοφοί, αποκτούμε εμπειρίες, παίρνουμε μαθήματα και συνεχίζουμε» πρόσθεσε.

Ο κ. Βεργέτης κλήθηκε να συγκρίνει την περυσινή πορεία του Αστέρα με τη φετινή. «Όταν κάτι το βιώνεις για πρώτη φορά, έχεις περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος. Πέρσι ήταν η χαρά ότι η ομάδα μπήκε στους ομίλους για πρώτη φορά. Φέτος είχαμε δύσκολους αντιπάλους, μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ φτιάχτηκε με μπάτζετ για Τσάμπιονς Λιγκ» απάντησε.

«Είμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Ακόμη πέρυσι η ομάδα μπήκε στους ομίλους με περισσότερους αγώνες σε σχέση με φέτος. Δεν είχαμε την φόρα της περσινής σεζόν» συμπλήρωσε, ενώ για τους τραυματισμούς των Γκοϊάν και Ιγκλέσιας είπε ότι «ο Γκοϊάν έπαθε διάστρεμμα και ο Ιγκλέσιας είχε κάποιες κράμπες, αλλά η κατάσταση και των δύο θα εκτιμηθεί αύριο».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις