Πικρό «αντίο» για Αστέρα στην Ευρώπη, 4-0 η Σάλκε στην Τρίπολη

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 23:54
UPD:11/12/2015 00:12
INTIME SPORTS
A- A A+

Με βαριά ήττα, τη βαρύτερη ευρωπαϊκή εντός έδρας, αποχαιρέτησε την Ευρώπη και το φετινό Γιουρόπα Λιγκ, που όπως στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο «Γκελζενκίρχεν», έτσι κι απόψε έχασε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τη Σάλκε με το ίδιο σκορ, 0-4.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα οι γηπεδούχοι αδικούνται ίσως από το τελικό σκορ, αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλοί και έως ότου δεχθούν το 0-1 είχαν προβληματίσει τους «βασιλικούς μπλε», που με ένα ξέσπασμα μετά το 25λεπτο έκλεισαν το πρώτο μισό με 0-2.

Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, ο Στάικος Βεργέτης εκτός από τον αγώνα έχασε επίσης τους Γκοϊάν, Ιγκλέσιας με τραυματισμούς και δεν ξέρει αν οι δύο βασικοί παίκτες του θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή. Πάντως, ο Αστέρας κατόρθωσε να τερματίσει τρίτος στον 11ο όμιλο, καθώς η Σπάρτα Πράγας νίκησε στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ και τον άφησε τελευταίο.

Στο 13΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Χαμντανί κράτησε την μπάλα και πάσαρε στον Λανθαρότε, που αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 18΄ ο Τσοκάνης δοκίμασε ένα αξιόλογο μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 29΄ η σέντρα του Καϊσαρά στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Ντι Σάντο που έγραψε το 0-1, στο 32΄ ο Λούι πήρε ωραία πάσα από τον Γιάννου αλλά απέτυχε να ισοφαρίσει από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 37΄ ο Τσούπο-Μότινγκ, μετά την κάθετη του Χούντελααρ, έκανε το 0-2.  

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπικό και «σημαδεύτηκε» από τους δύο τραυματισμούς των παικτών του Αστέρα. Η Σάλκε δεν έριξε το ρυθμό της αλλά επιδίωξε να αυξήσει το σκορ και το κατόρθωσε σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα, πάλι με τον Τσούπο-Μότινγκ στο 78΄ και με τον Μάιερ στο 86΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις