Τούντορ: Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 23:31
UPD:23:36
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Ιγκόρ Τούντορ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε απέναντι στην Ντόρτμουντ, στην έδρα των Γερμανών μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του. Αυτό συνέβη επί των ημερών του Ιγκόρ Τούντορ, οπότε ο Κροάτης προπονητής είχε κάθε λόγο να είναι περιχαρής.

«Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ξέραμε πως θα έπρεπε να παίξουμε σφιχτά και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε με 2-3 ευκαιρίες. Εμείς το καταφέραμε, ο αντίπαλος όχι. Είναι μια σημαντική νίκη για το πρεστίζ του συλλόγου στην Ευρώπη και πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα από τώρα κιόλας» σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου.

«Οι παίκτες έδειξαν καλή νοοτροπία, έπαιξαν καλά και αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, θα πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Τσίμιροτ. Είχε πολύ καλή απόδοση και κερδίζουμε έναν παίκτη που μας δίνει στοιχεία τα οποία έλειπαν στο παιχνίδι μας. Πρέπει να δουλέψουμε στον ψυχολογικό τομέα τώρα και αυτό το αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί ως ώθηση» πρόσθεσε.

Για το πρόβλημα του Γλύκου, που μάλλον υπέστη θλάση και θα μείνει κάποιες εβδομάδες εκτός, είπε ότι «τη Δευτέρα (με τον Λεβαδειακό) θα παίξει ο Όλσεν. Εχω στενοχωρηθεί για τον Γλύκο, γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν σημαντικός για εμάς. Μέχρι να επιστρέψει, ελπίζω σύντομα, τερματοφύλακας θα είναι ο Όλσεν».

Ο Τούντορ ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται αποκτήσει τερματοφύλακα, μετά τον τραυματισμό του διεθνή γκολκίπερ. «Πιθανότατα όχι, γιατί ο Γλύκος σε ένα μήνα θα είναι πίσω» απάντησε ο Κροάτης.

 

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους μετά από μια τέτοια νίκη; «Είναι δύσκολο, αλλά είναι επαγγελματίες οι παίκτες. Τα συνεχόμενα παιχνίδια ανά 3 - 4 ημέρες δεν βοηθούν στη συγκέντρωση, αλλά είναι και δική μου δουλειά να τους κρατήσω συγκεντρωμένους. Κάθε νίκη μετρά μέχρι να δώσεις το επόμενο ματς».

Ερωτηθείς, τέλος, αν η αποψινή νίκη είναι η μεγαλύτερη στην προπονητική καριέρα του είπε ότι «είναι μεγάλη νίκη. Μου άρεσε κι εκείνη με τη Χάιντουκ, όταν πήραμε το Κύπελλο. Σήμερα όμως παίξαμε με την Ντόρτμουντ, που είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο κι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν συνέχεια».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις