Διαφωνεί ο Βρετανός υπ. Οικονομικών με την απαγόρευση εισόδου στον Τραμπ

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 15:03
UPD:15:09
REUTERS/POOL

Ο κ. Όζμπορν (φωτ. αρχείου) απέρριψε τις θέσεις του κ. Τραμπ, καλώντας όμως οι θέσεις του Αμερικανικού πολιτικού να τεθούν στη δημοκρατική συζήτηση για να αποδειχθεί πόσο λάθος είναι.

A- A A+

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ το 2016 δεν πρέπει να υποστεί απαγόρευση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όζμπορν, παρά τη συλλογή 100.000 υπογραφών με το συγκεκριμένο αίτημα.

Ο κ. Τραμπ έχει επικριθεί έντονα για τη θέση που εξέφρασε περί απαγόρευσης της εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ «μέχρι οι αξιωματούχοι στη χώρα να καταλάβουν τι συμβαίνει».

Ο κ. Όζμπορν, ο οποίος αντικατέστησε τον πρωθυπουργό του, Ντέιβιντ Κάμερον, στη «Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή των Κοινοτήτων, απέρριψε τις θέσεις του κ. Τραμπ, καλώντας όμως οι θέσεις του Αμερικανικού πολιτικού να τεθούν στη δημοκρατική συζήτηση για να αποδειχθεί πόσο λάθος είναι.

EURONEWS

«Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και τις απόψεις του και όχι η προσπάθεια απαγόρευσης της εισόδου στη Μεγ. Βρετανία Αμερικανών προεδρικών υποψηφίων», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή