Μπάσκετ: Ντέρμπι «από τα παλιά» στο ΣΕΦ

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 09:30
UPD:12:09
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Takis Sagias
A- A A+

Στο ΣΕΦ θα φιλοξενηθεί απόψε (19:00) το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ και το νικητή να μένει μόνος δεύτερος. 

Οι «ερυθρόλευκοι» και η Ένωση μοιράζονται αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση, με τον Παναθηναϊκό πάντως να παραμένει μοναδικός αήττητος και να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η πειραϊκή ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τους γνωστούς τρεις, δηλαδή τον Πάτρικ Γιανγκ που χάνει όλη τη σεζόν, τον Ματ Λοτζέσκι που έπαθε θλάση στον αγώνα της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα.

Να σημειωθεί ότι στον Ολυμπιακό εκκρεμεί η απόκτηση του Σον Τζέιμς, που ήρθε χθες στην Αθήνα και θα υπογράψει όταν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες αφού μετράει τρεις συνεχείς ήττες, δύο στο EuroCup και μία στην Α1 από τον Άρη, αλλά χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με αδιαθεσία και υψηλό πυρετό. 

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απόψε με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ της αποστολής στο ΣΕΦ θα ηγηθεί ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις