Παναθηναϊκός: Διάταση στο δικέφαλο ο Μπεργκ

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 14:54
UPD:14:56
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο τραυματισμός του Σουηδού στράικερ στα πρώτα λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης του κυπέλλου με την Παναχαϊκή, από το σκληρό φάουλ που του έκανε ο Χατζής, δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός.

A- A A+

Διάταση στο δικέφαλο υπέστη ο Μάρκους Μπεργκ στο ματς με την Παναχαϊκή και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 13/12, 19:30).

Ο τραυματισμός του Σουηδού στράικερ στα πρώτα λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης του κυπέλλου με την Παναχαϊκή, από το σκληρό φάουλ που του έκανε ο Χατζής, δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των «πρασίνων» επαληθεύτηκαν μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης και τελικά υπέστη διάταση στο δικέφαλο που θα τον κρατήσει μερικές ημέρες εκτός προπονήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια δεν έχει, καθώς στο ματς αυτό έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που είναι τιμωρημένος. Ως εκ τούτου ο σέντερ φορ του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, στην άδεια λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ευχάριστο για τον Αντρέα Στραματσόνι στη σημερινή προπόνηση ήταν το γεγονός ότι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Οι δύο παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκαν στην Πάτρα (σ.σ. ο Πέτριτς έχασε και το ματς με τον Ηρακλή), οπότε θα φανεί μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις