Αήττητη εκτός έδρας η Βέροια, 0-0 με Πλατανιά

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 19:57
UPD:23:11
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θυμάται κάποιος το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τη Βέροια, που διεξήχθη στα Περιβόλια των Χανίων για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έληξε 0-0.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την απίστευτη ατυχία των γηπεδούχων, των οποίων όλες οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών και μάλιστα οι δύο από αυτές στο πρώτο ημίχρονο (!), ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει με το εντυπωσιακό ρεκόρ της μακεδονικής ομάδας, που δεν έχει νικήσει ακόμη στην έδρα της αλλά ταυτόχρονα δεν έχει χάσει εκτός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να μην απειλούν, εκτός από ένα σουτ του Μιλούνοβιτς που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 16΄ το σουτ του Άρτσε απέκρουσε ασταθώς ο Σωτηρίου και στη συνέχεια ο αμαρκάριστος Ναζλίδης υποδείχθηκε, σωστό, σε θέση οφ σάιντ.

Έτσι, μοναδικό αξιόλογο συμβάν στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι δύο αλλαγές των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις, καθώς Γκνιάτιτς και Σωτηρίου τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο επτάλεπτο του έξτρα χρόνου.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

Το κακό... τρίτωσε για τους γηπεδούχους στην επανάληψη, καθώς έχασαν και τον Γιακουμάκη λίγο μετά την έναρξή της.

Το κακό... τρίτωσε για τους γηπεδούχους στην επανάληψη, καθώς έχασαν και τον Γιακουμάκη λίγο μετά την έναρξή της. Μια κεφαλιά του Κόλα έφυγε άουτ στο 74΄, για να ανέβει λίγο ο ρυθμός από το σημείο εκείνο.

Ο Πλατανιάς έχασε δύο ευκαιρίες στο 76΄ και το 78΄, όταν οι κεφαλιές των Ανγκούλο και Ράμος έφυγαν πάνω από το δοκάρι του Λόπεθ, ενώ και ο Κοκκαλάς δήλωσε «παρών» αντιδρώντας εξαιρετικά στις προσπάθειες του Κόλα, επίσης με το κεφάλι, στο 81΄ και το 82΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις