Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός, 1-0 την Ξάνθη

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 19:07
UPD:20:18
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η ομάδα του Αποστόλη Μάντζιου έπαιζε κυριολεκτικά «με την πλάτη στον τοίχο» και ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι στους Ακρίτες για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

A- A A+

Μετά από 5 αγωνιστικές «χαμογέλασε» ο Λεβαδειακός, που επικράτησε 1-0 της Ξάνθης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Αποστόλη Μάντζιου έπαιζε κυριολεκτικά «με την πλάτη στον τοίχο» και ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι στους Ακρίτες για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Προερχόταν από 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και τα περιθώρια είχαν στενέψει, ωστόσο, χάρις στο γκολ του Ντομοβσίτσκι στο 33΄ πήρε αυτό που ήθελε και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Η Ξάνθη από την πλευρά της προερχόταν από 5 ματς χωρίς ήττα. Είχε 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, αλλά στη βοιωτική πρωτεύουσα οι περισσότεροι παίκτες της βρέθηκαν σε άσχημη μέρα και τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Το συγκρότημα του Λουτσέσκου, πάντως, παρά τη μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσει, ενώ ευκαιρίες και, μάλιστα, τεράστιες, είχε και ο Λεβαδειακός.

Ο Μάντζιος στο 25΄ και ο Κώστας Μανωλάς στο 68΄ σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Τσέναμο, στις δύο κορυφαίες ευκαιρίες των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις