Ατυχής η δήλωση του Πρ. Παυλόπουλου για το PSI, λέει ο Ευ. Βενιζέλος

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 13:22
UPD:13:23
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

A- A A+

Ατυχής επί της ουσίας και θεσμικά ήταν η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για το PSI και τις συνέπειες που είχε στα ασφαλιστικά ταμεία, έκρινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «ήτανε μία ατυχής δήλωση πολλαπλά ατυχής. Δηλαδή ατυχής επί της ουσίας,ως προς την ακρίβειά της, διότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα των Ασφαλιστικών Ταμείων, ούτε είναι αυτά τα δεδομένα τα οικονομικά και τα δημοσιονομικά τα οποία ισχύουν».

Τη χαρακτήρισε δε και θεσμικά ατυχή καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας »δεν είναι για να αναμεταδίδει ένα μικροκομματικό επιχείρημα της κυβέρνησης, είναι για να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος και το συναινετικό κλίμα, εκεί που το ζήτημα είναι η συναίνεση και όχι η αναζήτηση μιας άλλης κυβερνητικής πλειοψηφίας, διότι αν η αναζήτηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι το αντικείμενο, τότε πρέπει να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα ούτως ή άλλως στο άρθρο 37».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή