Αποκλείστηκε ο Αστέρας μετά την ήττα (0-1) στην Πράγα

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 21:52
UPD:21:58
INTIME SPORTS

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα στην Πράγα από τη Σπάρτα με 0-1, για την 5η αγωνιστική στον 11ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η αρκαδική ομάδα έμεινε καθηλωμένη στους 4 βαθμούς, ενώ οι Τσέχοι έφτασαν στους 9 και μαζί με τη Σάλκε, που νίκησε με το ίδιο σκορ τον ΑΠΟΕΛ και ανέβηκε στους 11 βαθμούς, προκρίθηκαν στους «32».

Το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, στις οποίες ο Αστέρας είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη: στο 5ο λεπτό και ύστερα από σέντρα του Φούντα ο Νίκο Φερνάντες «σημάδεψε» το δοκάρι του Μπίσιτς, σε αντίθεση με τη φάση στο 33΄, όταν η κεφαλιά του Μπράμπετς, από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε στόχο.

Νωρίτερα, πάντως, ο Θεοδωρόπουλος είχε πραγματοποιήσει σημαντικές αποκρούσεις στο τετ α τετ με τον Φάταϊ στο 7΄, σε σουτ του Ντότσκαλ στο 16΄ και σε προσπάθεια του Κρέιτσι στο 20΄, ενώ στο 43΄ ο Ζησόπουλος με εξαιρετικό τάκλιν ανέκοψε τον Φάταϊ που είχε βγει απέναντι στην ελληνική εστία.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα συνέχισε τις μεγάλες επεμβάσεις του και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν απέκρουσε με έξοχη προσπάθεια την κεφαλιά του Λάφατα στο 58΄, απέναντι σε μια Σπάρτα που ήταν καλύτερη. Μετά το 65΄ η πελοποννησιακή ομάδα προσπάθησε να πιέσει και στο 68΄ ο Μάσα σούταρε άουτ από καλή θέση.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 82΄, λόγω της αποβολής του Κρέιτσι με δύο κίτρινες κάρτες, αλλά ο χρόνος είχε πια λιγοστέψει για τον Αστέρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις