EURO 2016: «Βόμβα» από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Αρμενίας

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 20:46
UPD:20:55
REUTERS/Carl Recine

O Ρούμπεν Χαϊραπετιάν δήλωσε: «Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δηλώσεις που θα συζητηθούν και κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσουν την αντίδραση της UEFA έκανε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώτος παράγοντας του ποδοσφαίρου στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης ανέφερε ότι ο εντός έδρας αγώνας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 ήταν χειραγωγημένος!

Στο παιχνίδι της 11ης Οκτωβρίου, τελευταίο στον 9ο όμιλο, οι Αλβανοί χρειάζονταν νίκη για να περάσουν τους Δανούς και να τερματίσουν δεύτεροι εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Μια νίκη την οποία πήραν πολύ εύκολα με 3-0, αφού από το 24ο λεπτό προηγούνταν ήδη 2-0 με το πρώτο τέρμα να είναι αυτογκόλ, όμως από την επομένη (12 Οκτωβρίου) δημοσιεύματα στον Τύπο της Σερβίας ανέφεραν ότι τέσσερις Αρμένιοι διεθνείς δωροδοκήθηκαν για να έχουν μειωμένη απόδοση, με τον Χαϊραπετιάν να το επιβεβαιώνει σήμερα!

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η Εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν» δήλωσε ο Χαϊραπετιάν.

Αμέσως ύστερα, ο πρόεδρος «απασφάλισε τη βόμβα» λέγοντας: «Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις