Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Ναι» στη συνεννόηση για προσφυγικό και τρομοκρατία, προσχηματικός ο διάλογος για το ασφαλιστικό

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 19:11
UPD:19:35
SOOC/Alexandros Michailidis

Όπως τονίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, οι ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και το προσφυγικό, είναι κρίσιμα θέματα που αφορούν τα εθνικά συμφέροντα και σε αυτά επιβάλλεται να επιδιωχθεί η μέγιστη εθνική συνεννόηση.

A- A A+

Την εκτίμηση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεν πρέπει και δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται «ως πρόσχημα για την αναζήτηση συνενόχων σε ζητήματα άσκησης κυβερνητικής πολιτικής, όπως το ασφαλιστικό», εκφράζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σχολιάζοντας τη δήλωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, σχετικά με τη σύγκληση του συμβούλιου πολιτικών αρχηγών.

Όπως τονίζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, οι ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και το προσφυγικό, είναι κρίσιμα θέματα που αφορούν τα εθνικά συμφέροντα και σε αυτά επιβάλλεται να επιδιωχθεί η μέγιστη εθνική συνεννόηση. «Αυτή και μόνο πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η ατζέντα του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», συμπληρώνει.

Σημειώνει δε ότι έχει έμπρακτα αποδείξει ότι είναι υπέρ του διαλόγου και της συνεννόησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή