Βόλεϊ: Στον Πανναξιακό το ντέρμπι

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 20:49
UPD:20:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με ένα μεγάλο παιχνίδι έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών, καθώς ο Πανναξιακός νίκησε στο νησί των Κυκλάδων την ΑΕΚ με 3-2, σε μια συνάντηση με πολλές ανατροπές.

Η γηπεδούχος ομάδα κυριάρχησε στο πρώτο και τρίτο σετ, η Ένωση (τρίτη ήττα) στο δεύτερο και το τέταρτο, για να μείνει τελικώς η... μπίλια στο συγκρότημα του Ζόραν Κόβαζιτς στη «ρουλέτα» του τάι μπρέικ.

Ο Πανναξιακός είχε το προβάδισμα ως το 10-9, που μετατράπηκε σε 10-12, αλλά με τη Διώτη στο σερβίς η υποδοχή της ΑΕΚ κατέρρευσε και το σκορ έγινε 15-12 με σερί 5-0 και τον τελευταίο πόντο να είναι άσος. 

Σε πέμπτο σετ κρίθηκε και ο άλλος αγώνας της ημέρας, ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Κρήτης.

Για τον ΟΠΕΡ ήταν η τρίτη φετινή νίκη, ενώ η θεσσαλική ομάδα παρά την ήττα είχε βαθμολογικό όφελος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. 

Ο Φιλαθλητικός ήταν ανταγωνιστικός στο τέλος των δύο πρώτων σετ, είχε προβάδισμα με 22-23 και 22-24 αντίστοιχα, αλλά η εμπειρία του Ρεθύμνου έφερε την ανατροπή.

Στο 5ο σετ το αρχικό 4-4 έγινε 8-5 για τον ΟΠΕΡ, που έφτασε στο 13-8 για να μειώσει ο Φιλαθλητικός σε 14-12, αλλά στην επόμενη φάση η ομάδα Ρεθύμνου πήρε τον πόντο που της χάρισε τη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις