Στραματσόνι: Νιώθω την πίεση του ντέρμπι

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 16:23
UPD:16:25
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Στραματσόνι συνεχάρη τον συνάδελφό του στον Ολυμπιακό, όταν του επισημάνθηκε ότι αυτός και ο Μάρκο Σίλβα θα είναι οι νεότεροι τεχνικοί στην ιστορία του ελληνικού clasico.

A- A A+

Μετρημένος στις δηλώσεις και τα προγνωστικά του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, στις δηλώσεις που έκανε στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού απέφυγε να δώσει υποσχέσεις, καθώς όπως «δεν μου αρέσει να μιλάω χωρίς να ξέρω. Γνωρίζω πως δεν έχω πολύ χρόνο, γιατί δεν ήρθα στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να καταλάβω γρήγορα την ομάδα και το πρωτάθλημα, το οποίο σέβομαι. Θέλω χρόνο, αλλά ξέρω πως δεν έχω».

Ο νεαρός τεχνικός έχει καταλάβει, πάντως, την ιδιαιτερότητα του αγώνα. «Όποιος νικήσει θα πάρει τρεις βαθμούς, όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι. Μόνο που το συγκεκριμένο δε μοιάζει με τα άλλα. Οι παίκτες μας το γνωρίζουν καλά αυτό» ανέφερε.

«Νιώθω την πίεση που υπάρχει αλλά δεν θέλω να φορτώσω με αυτή τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι θέλουν το καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε το καλύτερο, με βάση όσα είδα από τους παίκτες μου σε αυτές τις δύο εβδομάδες που είμαστε μαζί».

Για τον Ολυμπιακό δεν θέλησε να μιλήσει («με ενδιαφέρει να μιλάω μόνο για την ομάδα μου»), όμως για τον Εστέμπαν Καμπιάσο δεν έκανε το ίδιο, αφού τον είχε ποδοσφαιριστή στην Ίντερ.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας πρωταθλητής που πήρε τα πάντα στην καριέρα του παίζοντας στα καλύτερα πρωταθλήματα. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Όταν ήμουν στην Ίντερ εκείνος μου έδινε συμβουλές γιατί ήταν η πρώτη μου φορά σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε φίλοι, αλλά το Σάββατο θα είμαστε αντίπαλοι» είπε.

Όσο για τα σημεία που θα κρίνουν το ντέρμπι; «Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να κριθούν από μία φάση. Χρειάζεται σιγουριά, αυτοπεποίθηση και προσήλωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν αφαιρεθείς για μια στιγμή, μπορείς να το χάσεις. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ντέρμπι».

Ο Στραματσόνι, σε μια δήλωση χαρακτηριστική της ευρωπαϊκής κουλτούρας του, συνεχάρη τον συνάδελφό του στον Ολυμπιακό, όταν του επισημάνθηκε ότι αυτός και ο Μάρκο Σίλβα θα είναι οι νεότεροι τεχνικοί στην ιστορία του ελληνικού clasico. «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά βλέπω τη δουλειά του. Κάνει πολύ καλή δουλειά και τον συγχαίρω. Ελπίζω το Σάββατο, πάντως, να συναντήσει δυσκολίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις