Βόλεϊ: Πήρε το ντέρμπι αλλά έχασε βαθμό ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 22:48
UPD:22:54
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Σε ένα ντέρμπι γεμάτο ανατροπές ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την ΑΕΚ και διατήρησε το αήττητο μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά γνωρίζοντας την πρώτη βαθμολογική απώλεια για φέτος.

Η Ένωση, από την πλευρά της, έχασε για δεύτερη συνεχή φορά στο πρωτάθλημα στο τάι μπρέικ και συνολικά τρίτη σερί, καθώς είχε προηγηθεί το 2-3 από τη Μιχάνσκα Μινσκ για το Challenge Cup την περασμένη Τετάρτη.

Οι «πράσινες» κυριάρχησαν στα δύο πρώτα σετ, όταν εκμεταλλευόμενες τα πολλά λάθη και την αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στην επίθεση έφτασαν εύκολα το 0-2 με 25-16 και 25-18.

Η κατάσταση άλλαξε από το τρίτο σετ, με την ΑΕΚ να πιέζει στο σερβίς (4 άσοι), να μειώνει σε 1-2 (25-16) και να ισοφαρίζει κατακτώντας το 4ο σετ με 26-24, με μπλοκ και άσο της Κωνσταντινίδου.

Στο τάι μπρέικ, όμως, δεν έγινε μάχη, αφού το αρχικό 1-0 για την ΑΕΚ έγινε 1-6 με την Τσίμα στο σερβίς και τελικά ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 15-9.

Η ξέφρενη πορεία του Άρη στην Α1 Γυναικών συνεχίζεται, καθώς οι νεοφώτιστες στην Α1 Γυναικών επικράτησαν με 3-0 του Ρεθύμνου στην Πυλαία και πανηγύρισαν την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Με εξαίρεση το πρώτο μισό του πρώτου σετ κι ένα ξέσπασμα του ΟΠΕΡ στο τρίτο, οι «κίτρινες» δεν συνάντησαν δυσκολία για να φτάσουν στη νίκη, αφού η ομάδα της Κρήτης απείχε πολύ από την εμφάνιση και τη νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην ΑΕΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις