Super League: Παραμένει αήττητη εκτός έδρας η Βέροια μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 19:11
UPD:19:15
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η Βέροια στάθηκε «όρθια» και στη Λιβαδειά, όπου απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι τα καταφέρνει καλύτερα εκτός Ημαθίας, καθώς σε 5 ματς στην έδρα της δεν έχει νίκη (μία ισοπαλία, 4 ήττες), ενώ σε άλλα τόσα μακριά από αυτή παραμένει αήττητη με τρία «τρίποντα» και δύο ισοπαλίες. Για 4ο διαδοχικό ματς έμεινε χωρίς νίκη ο Λεβαδειακός (2 ισοπαλίες, 2 ήττες), που στάθηκε άτυχος στο σημερινό ματς καθώς είχε δύο δοκάρια με τον Γιακουμάκη.

Η Βέροια χωρίς να είναι αισθητά ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να προηγηθεί εκμεταλλευόμενη κυρίως την τραγική εικόνα που είχε ο Λεβαδειακός στο διάστημα αυτό. Για την ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν πήγε τίποτα καλά στο πρώτο μέρος. Πολύ γρήγορα έχασε τον Μιλιάζες με σοβαρό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τραυματισμό στο γόνατο, ενώ στο 28΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τραγικό λάθος του Μαχαίρα και το εύκολο τελείωμα του Μερεμπασβίλι.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στην επανάληψη. Οι Βοιωτοί μπήκαν αποφασισμένοι για να ισοφαρίσουν και στο 47' «άγγιξαν» το 1-1, αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς η κεφαλιά του Γοακουμάκη μετά την προσπάθεια του Μαχαίρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Λόπεθ απόκρουσε με το ένα χέρι σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Συνέχισε να πιέζει ο Λεβαδειακός και στο 75΄, έφτασε στην ισοφάριση με το αυτογκόλ του Ναζλίδη, στον οποίο βρήκε η μπάλα μετά την κεφαλιά του Μάντζιου και κατέληξε στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, ξανά με τον Γιακουμάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία για να «κλέψει» τη νίκη, με τον Ναζλίδη να μη μπορεί να νικήσει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση το γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις