Ολυμπιακός: Μέσα ο Ντουρμάζ, έξω ο Καμπιάσο

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 15:28
UPD:15:31
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Με τον Τζίμι Ντουρμάζ θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στη Βέροια για το ματς με την τοπική ομάδα. Εκτός έμεινε ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο Σουηδός ακραίος μέσος είναι πανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του (χτύπησε στο ματς με την ΑΕΚ) και ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα. Δε συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος για 5ο συνεχόμενο ματς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πλατανιάς) έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αργεντινός μέσος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, ο Σίλβα προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του για να τον έχει 100% έτοιμο στο δεύτερο ματς με τους Κροάτες, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Νοεμβρίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Γιάννη Γιαννιώτα, επιβραβεύοντας τον για την πολύ καλή του εμφάνιση στο προχθεσινό ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.  Θεραπεία έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό. 

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις