Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Σίλβα στον Ερνάνι

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 13:48
UPD:13:51
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Η εικόνα που παρουσιάζει ο ακραίος μεσοεπιθετικός είναι προβληματική.

A- A A+

Ο Ερνάνι αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή της θερινής μεταγραφικής περιόδου με την προσδοκία του ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του και θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στον προπονητή του.

Εξάλλου, ο παίκτης αποτελούσε θερμή εισήγηση του Μάρκο Σίλβα προς τη διοίκηση, η οποία φρόντισε να ικανοποιήσει την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού.

Τα πράγματα όμως έχουν εξελιχθεί διαφορετικά έως τώρα, αφού η εικόνα που παρουσιάζει ο ακραίος μεσοεπιθετικός είναι προβληματική, με την αναφορά να έχει να κάνει στα όσα έχει δείξει έως τώρα ο Ερνάνι στον (ελάχιστο) χρόνο που χρησιμοποιήθηκε.

Αν όμως οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν μια απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά, έναν ποδοσφαιριστή που κυριολεκτικά "αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται" όταν μπαίνει ως αλλαγή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερνάνι έχει ακόμη χειρότερη εικόνα στις προπονήσεις!

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που ο παίκτης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη ως βασικός, αφού με την παρουσία του δεν βοηθάει τον προπονητή του για να πάρει την ευκαιρία.

Ο Σίλβα πάντως, με αφορμή την παρουσία του στο 20λεπτο που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του Ατρόμητου, προειδοποίησε τον Ερνάνι ότι θα πρέπει να δουλέψει πολύ περισσότερο καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος μαζί του και πως αν θέλει να παίζει θα πρέπει να κερδίσει αυτό το δικαίωμα μέσα από τις προπονήσεις.

Η ουσία είναι πως για να διασφαλίσει το μέλλον του στους "ερυθρόλευκους" ο 24χρονος Πορτογάλος θα πρέπει να δείξει άμεση βελτίωση, γιατί ο Ιανουάριος απέχει πια μόλις δύο μήνες. Και να σκεφτεί κανείς ότι για να δηλωθεί ο Ερνάνι στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε εκτός ο Ντουρμάζ...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις