Κύπελλο Ελλάδας: Βαθμό ο Πλατανιάς στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 21:56
UPD:22:00
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Στο Φάληρο έγινε η "μίνι" έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πλατανιά να αποσπά ισοπαλία 2-2 από τον Ολυμπιακό για το 5ο γκρουπ.

Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι ακόμη και νίκη για τους φιλοξενούμενους, αφού η ομάδα των Χανίων προηγήθηκε δύο φορές στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. 

Ο Μάρκο Σίλβα θέλησε αφενός να ξεκουράσει τους βασικούς του κι αφετέρου να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Έτσι, οι γηπεδούχοι παρουσίασαν μια ενδεκάδα γεμάτη αναπληρωματικούς και νεαρούς παίκτες, που πάντως είχε όρεξη και διάθεση, έτρεξε αλλά αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί πάντως να έχασε δύο βαθμούς αλλά κέρδισε τον Ερνάνι, ο οποίος στην πρώτη συμμετοχή του στην ενδεκάδα ως βασικός ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και σκόρερ των δύο τερμάτων της, κάνοντας ένα θεαματικό αλλά και ουσιαστικό παιχνίδι. 

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 29΄, όταν από λάθος του Ντα Κόστα ο Ράμος έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Καπίνο και πλάσαρε σε κενό τέρμα. 

Στο 47΄ ο Ερνάνι ισοφάρισε εκτελώντας απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά στο 78΄ ο Μπανανά έγραψε το 1-2 σε φάση που είχε προωθηθεί, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Πορτογάλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Πάρντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις