Europa League: Ήττα για Αστέρα Τρίπολης στην Κύπρο (1-2) με ΑΠΟΕΛ

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 22:03
UPD:22:39
INTIME SPORTS

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Τη δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες στον 11ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, χάνοντας 1-2 στο "ΓΣΠ" από την πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που προηγήθηκε αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε τον ένα βαθμό, είναι πια ουραγός στο γκρουπ και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας τους "γαλαζοκίτρινους", ενώ απόψε συμπλήρωσε πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και συγκεκριμένα από τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν είχε νικήσει τον Πανιώνιο με 2-1 για το πρωτάθλημα.

Και όμως, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικό για την ομάδα της Αρκαδίας, που στην πρώτη καλή φάση του αγώνα άνοιξε το σκορ! Στο 8ο λεπτό ήταν ο Μπερτόλιο που ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων, σέντραρε από αριστερά και ο Λούι, που είχε ακολουθήσει όλη τη φάση, ήρθε από πίσω για να γράψει το 0-1 με δυνατό συρτό σουτ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο αγώνας διακόπηκε για ένα δεκάλεπτο λόγω ελλιπούς φωτισμού και όταν ξανάρχισε ο Αστέρας έδωσε αδικαιολόγητα πολύ χώρο στους Κύπριους, αλλά παίζοντας έξυπνα και κλείνοντας κάθε χώρο δεν επέτρεπε στον ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Αν εξαιρεθεί ένα φάουλ του Εφραίμ που έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού η εστία του Θεοδωρόπουλου δεν κινδύνεψε, αλλά το πρώτο ημίχρονο όδευε προς τη λήξη του ένα επιεικώς "ανόητο" πέσιμο του Γιαννούλη στην περιοχή, με τα δύο χέρια υψωμένα, έστειλε τον "εξαφανισμένο" μέχρι τότε Καβενάγκι να ισοφαρίζει από τα 11 μέτρα εκτελώντας το πέναλτι που καταλογίστηκε στο χέρι του Έλληνα αμυντικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ επιθετικά, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και αφού στο 59΄ ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε ωραία την κεφαλιά του Εφραίμ, στο κόρνερ που ακολούθησε και μετά την εκτέλεση του Στίλιτς ο Καρλάο νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 2-1 για τον ΑΠΟΕΛ, που είχε μια μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 64΄ με τον Πιατκόφσκι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις