Βόλεϊ: Αναβλήθηκε η πρώτη αγωνιστική

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 20:28
UPD:20:30
EPA/BERND THISSEN

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί, φυσιολογικά, στις 31 Οκτώβρη, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία στο διάστημα που μεσολαβεί (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Αυτό που ήταν αναμενόμενο, αφού οι συζητήσεις δεν οδηγούσαν στη λύση του προβλήματος, είναι πια γεγονός στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναβλήθηκε, καθώς η Λίγκα και η Ομοσπονδία Διαιτητών κατέληξαν σε αδιέξοδο στις συζητήσεις τους για τα οφειλόμενα της Ένωσης από την περυσινή περίοδο.

Έτσι, η πρεμιέρα της Α1 Ανδρών που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε. Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί, φυσιολογικά, στις 31 Οκτώβρη, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμφωνία στο διάστημα που μεσολαβεί.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

«Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παράλληλα συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις