«Τοπίο Μνήμης» στο κέντρο της πόλης

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 07:05

Κωνσταντίνα Κατρακάζου.

A- A A+

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δράσεις του εικαστικού Φεστιβάλ «Orange Water» την καλοκαιρινή περίοδο στην Κρήτη και την Πάρο, το αθηναϊκό κοινό έχει πλέον τη δυνατότητα να επισκεφθεί από κοντά μία από τις εκθέσεις της πολυσυζητημένης διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης «Orange Water» παρουσιάζει μια ακόμη έκθεση Ελλήνων και Ολλανδών καλλιτεχνών ολοκληρώνοντας τις δράσεις του για φέτος στην Αθήνα.

Η έκθεση με τίτλο «Τοπίο Μνήμης» θα παρουσιαστεί στο  «Loft», στην οδό Καπνικαρέας 3, στο κέντρο της πόλης. Εκεί, το Φεστιβάλ θα αναπτύξει την προτελευταία δράση του για το 2015, με μία ακόμη εντυπωσιακή έκθεση. Υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας, η έκθεση στην Αθήνα αποτελεί τμήμα της συνολικής φεστιβαλικής δράσης του «Orange Water»  που ένωσε δέκα χώρους πολιτισμού στην Αθήνα, την Κρήτη και την Πάρο.

Barbara de Vries.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής και γλυπτά  που εκτείνονται από τον ρεαλισμό και την Conceptual Art μέχρι την απόλυτη αφαίρεση.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: AdArma,  Bert Van Santen, Εύα Βασδέκη, Gert Van Oortmerssen, Μαρία Σχινά, Anutosh, Kώστας Τσώλης, Αποστόλης Ζολωτάκης, PeterHeij,  Δημήτρης Τράγκας, Θοδωρής Δασκαλάκης, Νίκος Παπαδημητρίου, Κέλλυ Αθανασιάδου, Λίνα Μπέμπη, Barbara de Vries, Κωνσταντίνα Κατρακάζου, Iris Zoric.

Anutosh.

Η έκθεση - η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό - θα διαρκέσει έως και τις 6 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: κάθε μέρα 10 π.μ. - 11 μ.μ..

Θοδωρής Δασκαλάκης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς