Champions League: Η πρόκριση του Ολυμπιακού περνά από το Ζάγκρεμπ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 12:59
UPD:13:07
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Καθοριστικό αγώνα ως προς το στόχο της πρόκρισης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται στο "Μάξιμιρ" από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων (21:45, OTE Sport 2).

Η εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ έδωσε στους "ερυθρόλευκους" μια πολύ μεγάλη προίκα, που αν την αυγατίσουν απόψε θα γίνουν φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον 6ο όμιλο, εφόσον δεχθούμε ότι η πρώτη είναι "καπαρωμένη" από την Μπάγερν.

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα, υπογραμμίζοντας πως «προετοιμαζόμαστε πάντα για τη νίκη, στις προπονήσεις, καθημερινά... Αυτό πρέπει να κάνεις στο ποδόσφαιρο, να προετοιμάζεσαι καθημερινά για τη νίκη».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα συγκριτικά με την ενδεκάδα που νίκησε την Άρσεναλ στο Λονδίνο, με μοναδική διαφοροποίηση τη συμμετοχή του Μιλιβόγεβιτς, που εξέτισε την ποινή του, στη θέση του Καμπιάσο που δεν μπήκε στην αποστολή λόγω ενοχλήσεων. 

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού ή Σαλίνο, αμυντικοί μέσοι οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, πλάγιοι Πάρντο και Σεμπά με οργανωτή τον Φορτούνη και σέντερ φορ ο Ιντέγε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις