Πάρντο: Είμαστε πανέτοιμοι για την Ντιναμό

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 13:07
UPD:13:12
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η ομάδα είναι καλά και απόλυτα συνειδητοποιημένη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό» δήλωσε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Ζάγκρεμπ προετοιμασμένος για να αποσπάσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, δήλωσε ο Φελίπε Πάρντο κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Κροατία, όπου αύριο θα δώσουν τον τρίτο αγώνα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η ομάδα είναι καλά και απόλυτα συνειδητοποιημένη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό. Κερδίσαμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και τα καταφέραμε. Είμαστε πανέτοιμοι για τον επόμενο στόχο μας, έχουμε κίνητρο και απέναντι στην Ντιναμό» δήλωσε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός.

«Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει καλά αυτή την εβδομάδα, έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας και πάμε για τους τρεις βαθμούς, με πολλή προσπάθεια, με αυτοθυσία και πολύ αγώνα στο γήπεδο» συνέχισε.

Παράλληλα, ο Πάρντο επισήμανε ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να σταθεί στον αγώνα του Λονδίνου, γιατί αν συμβεί αυτό θα αποπροσανατολιστεί.

«Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη υπευθυνότητα, έχουμε πολλή όρεξη να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και νομίζω ότι δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν» τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις