Ιταλία: Νέα «γκέλα» της Μίλαν

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 23:58
UPD:18/10/2015 15:13
EPA/EMILIO ANDREOLI

Μετά την... τεσσάρα από τη Νάπολι η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (φωτ. αρχείου) φάνηκε αρκετά επηρεασμένη κι αν και προηγήθηκε στο 68΄ με τον Μπάκα, στο 76΄ ο Μπασέλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την «γκρανάτα».

A- A A+

Νέα απώλεια βαθμών στη Serie A μετά από 8 αγωνιστικές είχε η Μίλαν, που αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, εκτός έδρας με την Τορίνο.

Μετά την... τεσσάρα από τη Νάπολι η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς φάνηκε αρκετά επηρεασμένη κι αν και προηγήθηκε στο 68΄ με τον Μπάκα, στο 76΄ ο Μπασέλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την «γκρανάτα».

Με τους Έλληνες διεθνείς, Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη στο αρχικό σχήμα (έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο), η Ρόμα νίκησε με 3-1 την Έμπολι στο «Ολίμπικο» και μείωσε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Φιορεντίνα που παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τη Νάπολι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέσα σε 14 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο από τα τέρματα των Πιάνιτς με φάουλ (56΄), Ντε Ρόσι με κεφαλιά (59΄) και Σαλάχ με κοντινό σουτ στο 69΄. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75΄ με τον Μπουσέλ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις