Μπαρτζώκας: «Κανένα επιπλέον κίνητρο»

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 21:29
UPD:21:33
INTIME SPORTS

«Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα και γι' αυτό αυτή η νίκη είναι σημαντική για εμάς», είπε ο Γ. Μπαρτζώκας.

A- A A+

Πανευτυχής για τη νίκη της Λοκομοτίβ επί του Παναθηναϊκού δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κανένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο απέναντι στον Παναθηναϊκό.  

«Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα και γι' αυτό αυτή η νίκη είναι σημαντική για εμάς», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Δεν είχαμε τον Ράντολ, τον Μπαλασόφ, ενώ και ο Ντρέιπερ προερχόταν από μία μόλις προπόνηση λόγω τραυματισμού. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η νίκη μας, μετά και την κακή πρώτη περίοδο που είχαμε και στην οποία δεν προσεγγίσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι.  Μετά είχαμε ενθουσιασμό, πήραμε περίπου 15 περισσότερα ριμπάουντ, που πάντα είναι καθοριστικά για τη νίκη και τέλος είμαστε ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είχε επιπλέον κίνητρο να νικήσει η ομάδα του τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Σήμερα έπαιξαν, Λοκομοτίβ-Παναθηναϊκός και όχι Μπαρτζώκας-Παναθηναϊκός. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας και πολύ χαρούμενος για τη νίκη κι όχι επειδή ατομικά είχα επιπλέον κίνητρο ν' αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξαναπώ πως είναι μεγάλη νίκη για εμάς, αφού ο Παναθηναϊκός μπορεί να τιμωρήσει κάθε λάθος σου ιδίως με τον Διαμαντίδη, έναν τεράστιο παίκτη. Κάθε λάθος μας το τιμώρησε. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κίνητρο, τίποτα, απλώς η πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ νωρίς. Ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός, πολύ δύσκολος. Πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι στην επόμενη αναμέτρηση και τίποτα περισσότερο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις