Euroleague: Ήττα του Παναθηναϊκού στο Κράσνονταρ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με 70-81

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 19:51
UPD:20:09
A- A A+

Με το... αριστερό μπήκε στην Euroleague ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε στο Κράσνονταρ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με 70-81 στην πρεμιέρα του Γ΄ ομίλου της διοργάνωσης.

Η κούραση από τα συνεχή ταξίδια εντός κι εκτός συνόρων... βγήκε στο Κράσνονταρ για τους παίκτες του Παναθηναϊκου, που μετά την πρώτη περίοδο «έμειναν» από δυνάμεις και χωρίς ενέργεια στη συνέχεια γνώρισαν την πρώτη τους ήττα με το... καλημέρα στη διοργάνωση. 

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρουσιάστηκε πολύ «ευάλωτη» αμυντικά, ενώ και στην επίθεση δεν πήρε βοήθειες από παίκτες που θα περίμενε ο Σέρβος, όπως ο Πάβλοβιτς (4 πόντους), ο Κούζμιτς (2), ενώ και ο Φελντέιν πρόσθεσε άλλους 9. Ραντούλιτσα και Διαμαντίδης με 15 και 14 πόντους, αλλά και ο Καλάθης με 13 ξεχώρισαν από τους «πράσινους» που πρέπει να βελτιώσουν πολλά στοιχεία στο παιχνίδι τους ενοψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Δευτέρα για την 2η αγωνιστική της Α1.

Τη ζημιά στην ελληνική ομάδα έκαναν οι Σίνγκλετον και Ντιλέινι με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. Το 67-69 στην 4η περίοδο, έγινε 79-67 με 10-0 σερί των Ρώσων και όλα τελείωσαν για το «τριφύλλι».

Ο Διαμαντίδης, που πήγε να «γυρίσει» μόνος του το ματς συμπλήρωσε 253 παιχνίδια στην Euroleague κι έγινε ο 2ος παίκτης σε συμμετοχές στην Ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο που έχει 278 και μπροστά από τον Θοδωρή Παπαλουκά που έμεινε στις 252.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις