Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Ντουρμάζ, εκτός ο Ελαμπντελαουΐ

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 14:41
UPD:14:42
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Ντουρμάζ (φωτ. αρχείου) έκανε την έκπληξη και πήρε μέρος στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή από τον Μάρκο Σίλβα. 

A- A A+

Με τον Τζίμι Ντουρμάζ «ετοιμοπόλεμο», αλλά με τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ εκτός...μάχης, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ντουρμάζ έκανε την έκπληξη και πήρε μέρος στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή από τον Μάρκο Σίλβα. 

Ο Σουηδός διεθνής μέσος, εκ των κορυφαίων παικτών των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, τραυματίστηκε στη διάρκεια αγώνα με την εθνική ομάδας της χώρας του κι αρχικά φάνηκε πως δεν θα προλάβαινε το μεγάλο παιχνίδι με την Ένωση.

Η θέλησή του και η επιθυμία του να μην χάσει τον αγώνα τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που ανάγκασε τον Πορτογάλο τεχνικό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Το δυσάρεστο για τον Πορτογάλο προήλθε από τον Ελαμπντελαουΐ. Ο Νορβηγός επέστρεψε εμφανώς επιβαρυμένος από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του και τα ταξίδια, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί. Την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Σαλίνο. Πανέτοιμος είναι και ο Πάρντο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις