Σίλβα: Ο Ολυμπιακός ζει για τις νίκες

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 20:38
UPD:16/10/2015 15:45
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Μέχρι στιγμή πιστεύουμε πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι μία καλή ομάδα, με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά και εμπιστοσύνη στην ομάδα του έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, όπως υπογράμμισε μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA ενόψει του ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

«Μέχρι στιγμή πιστεύουμε πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι μία καλή ομάδα, με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο κανόνας που έχουμε εμείς σαν ομάδα: σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν εκείνοι» τόνισε ο νεαρός Πορτογάλος τεχνικός.

«Εμείς ασχολούμαστε με τη δική μας δουλειά. Να προσπαθούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να δουλεύουμε έχοντας ως στόχο πάντα τη νίκη. Και ιδιαίτερα τώρα που θα παίζουμε στο γήπεδό μας ο στόχος θα είναι η νίκη, παρ΄ όλο που είμαστε απολύτως σίγουροι πως η ΑΕΚ θα μας δημιουργήσει προβλήματα» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Σίλβα έκανε έμμεση αναφορά στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι είναι μία νίκη στο προηγούμενο ματς […] Όπως όλα τα μεγάλα κλαμπ, έτσι και ο Ολυμπιακός ζει με τις νίκες. Θέλει να συνεχίζει με νίκες. Θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό, δηλαδή μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Έτσι, θα πάμε με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις