Ολυμπιακός: Φιλική ήττα από τον Πανιώνιο

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 16:27
UPD:16:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 4-2 του ελιπέστατου Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες συμφώνησαν να κάνουν μαζί τη σημερινή προπόνηση παίζοντας διπλό, έτσι ώστε οι προπονητές τους να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/10). 

Για τον προπονητή των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα, το τεστ αυτό άκρως... επιμορφωτικό, καθώς ο Πορτογάλος είδε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πολλές συμμετοχές, ενώ δοκίμασε κάποια σχήματα που έχει στο μυαλό του και μέχρι τώρα δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τα εφαρμόσει στην πράξη.

Ιντέγε και Φουστέρ πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού, που είχε πάρα πολλές απουσίες με τους διεθνείς, ενώ τα τέρματα των «κυανέρυθρων» σημείωσαν οι Ανσαριφάρντ (2), Βιγιάλμπα και Χαλκιαδάκης. 

Το ευχάριστο στο ματς για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν η επανεμφάνιση του Γούτα, ο οποίος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του και, πλέον, περιμένει την ευκαιρία από τον προπονητή του. Κανονικά αγωνίστηκε και ο Ντα Κόστα, που έχει αποθεραπευθεί πλήρως και είναι «ετοιμοπόλεμος».

Θεραπείας ακολούθησε ο Σιόβας, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπουχαλάκης. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις