Μπάσκετ: «Συναγερμός» από Σφαιρόπουλο για την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 19:49
UPD:20:03
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ως προς την επιλογή της έδρας, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν στο ΣΕΦ ο αγώνας θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι το Ηράκλειο επιλέχθηκε επειδή «υπάρχει κόσμος που αγαπάει την ομάδα, θα παίξουμε σε ένα ωραίο γήπεδο και γιατί ο Ολυμπιακός έρχεται πιο κοντά στον κόσμο του στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας».

A- A A+
Μεγάλη προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του απέναντι στην Τσεντεβίτα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την οποία ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα, στο κλειστό του Ηρακλείου.

«Η Τσεντεβίτα δεν είναι η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου. Είναι πολύ επικίνδυνη κι εκτός από τους δύο ξένους και τον Ζόριτς, έχει παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί. Έχουν ομοιογένεια, είναι νεαροί και παίζουν με όρεξη και διάθεση. Είναι πολύ επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να το πάμε στα μέτρα μας και να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις» επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ως προς την επιλογή της έδρας, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν στο ΣΕΦ ο αγώνας θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι το Ηράκλειο επιλέχθηκε επειδή «υπάρχει κόσμος που αγαπάει την ομάδα, θα παίξουμε σε ένα ωραίο γήπεδο και γιατί ο Ολυμπιακός έρχεται πιο κοντά στον κόσμο του στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Θα δώσει την χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και στους φιλάθλους της Κρήτης να δουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, έναν αγώνα Ευρωλίγκας».

Για το επίπεδο ετοιμότητα της ομάδας του είπε ότι «είναι αρχή της χρονιάς, αλλά είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τέτοια δύσκολα παιχνίδια. Ο στόχος και ο σκοπός αυτή την στιγμή είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας […] Η ομάδα έχει παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, οπότε για να μάθουν όλοι να παίξουν με την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο τρόπο και να υπάρξει ομοιογένεια χρειάζεται χρόνος. Παρόλα αυτά, όμως, όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίζεις τα παιχνίδια και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις