Αποθεωτική υποδοχή για Ολυμπιακό, δηλώσεις Σφαιρόπουλου

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 20:18
UPD:22:32
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποθεώνεται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

A- A A+

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού από περίπου 200 φίλους της ομάδας κατά την άφιξή της από τη Μαδρίτη σήμερα το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» αποθέωσαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του με συνθήματα και ιαχές, ενώ ακόμη πιο έντονες ήταν οι στιγμές κατά την υποδοχή στο ΣΕΦ, καθώς οι παριστάμενοι ήταν περίπου 500. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του, δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του, αναφέροντας ότι «είμαστε στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε έναν τίτλο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταξιωθήκαμε στην Ευρώπη με τη συμμετοχή μας στο φάιναλ-4 και σε έναν ακόμη τελικό».

Όπως υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος «η προσπάθειά μας στον τελικό ήταν συγκινητική. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλό της ομάδας, κρατήσαμε μια φύσει επιθετική ομάδα χαμηλά και εκτός ρυθμού και για κάποιες λεπτομέρειες χάσαμε. Όμως, είμαστε περήφανοι για την πορεία μας μέχρι εδώ και βγαίνουμε πιο δυνατοί για τον επόμενο στόχο μας, που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όσο για την επόμενη ημέρα; «Είμαστε όλοι ενωμένοι, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα, κι έχοντας τον κόσμο μαζί μας, που αγκάλιασε και χειροκρότησε την ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ο Έλληνας τεχνικός εκθείασε επίσης τους προκατόχους του, λέγοντας ότι «πρέπει να πούμε για την καλή δουλειά που έκαναν ο κόουτς Μπαρτζώκας και ο κόουτς Τόμιτς. Προσαρμόσαμε το υλικό πάνω στη φιλοσοφία μου, που είναι πιο αμυντικογενής και είδαμε πως έτσι φτάσαμε τόσο ψηλά και νικήσαμε μεγάλες ομάδες. Η ομάδα λειτούργησε όπως ήθελα, μέσα στο γήπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις