Κυρ. Μητσοτάκης: Τα μέλη της Ν.Δ. δεν διαχωρίζονται σε παλιά και νέα

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 12:13
UPD:12:16
SOOC/Alexandros Michailidis

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

A- A A+

Ισότιμη μεταχείριση για τα παλιά και τα νέα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει της νέας συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, μετά τις χθεσινές διαφωνίες για το ύψος του αντιτίμου συμμετοχής στη εσωκομματική εκλογική διαδικασία και του διαχωρισμού παλιών και νέων μελών.

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δεν διαχωρίζονται σε παλιά και νέα, το Καταστατικό μας είναι ξεκάθαρο, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Η ΚΕΦΕ δεν έχει αρμοδιότητα αλλαγής του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα ισότιμης συμμετοχής στην ανοιχτή διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

«Ζητώ από την ΚΕΦΕ  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ολοκληρώσει τις διαδικαστικές διαβουλεύσεις το συντομότερο μένοντας αυστηρά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της» κατέληξε.

Σημειώνεται πως ορισμένοι στην ΚΕΦΕ και στη Ν.Δ. ζητούν να υπάρξει διαφοροποίηση ανάμεσα σε παλαιά και νέα μέλη και να προβλεφθεί υψηλότερη συνδρομή για όσους εμφανιστούν την ημέρα της κάλπης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή