Προκριματικοί EURO 2016: Νίκη έστω και στο φινάλε...

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 12:23
UPD:15:18
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Με μόλις 3 γκολ σε 9 ματς η Εθνική βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου.

A- A A+

Να μην κλείσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στους προκριματικούς του EURO 2016 θα επιδιώξει σήμερα η Εθνική Ομάδα, που υποδέχεται την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη (19:00), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του τουρνουά.

Στη μέχρι τώρα πορεία του στους προκριματικούς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει καταγράψει αρκετά αρνητικά ρεκόρ. Δεν έχει ούτε νίκη μέχρι τώρα, τα ποσοστά σε όλους τους τομείς είναι τραγικά κι έχει αποκλειστεί εδώ και αρκετό καιρό. Οι διεθνείς θα επιδιώξουν σήμερα να σταματήσουν αυτή την... κατηφόρα κι αυτό θα συμβεί μόνο με νίκη απέναντι στους Μαγυάρους, που έχουν βαθμολογικό κίνητρο καθώς διεκδικούν την πρόκρισή τους στους τελικούς της Γαλλίας.

Με μόλις 3 γκολ σε 9 ματς η Εθνική βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου, ενώ συνολικά αγνοεί τη νίκη εδώ και 12 ματς και συγκεκριμένα μετά το 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Οι διεθνείς θέλουν τη νίκη όσο τίποτ΄ άλλο σήμερα το βράδυ, έτσι ώστε να κλείσουν με μία επιτυχία την τραγική παρουσία της ομάδας στους προκριματικούς και να «ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο» ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, σκοπεύει να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, με στόχο να παίξει επιθετικά η ομάδα και να φτάσει στη νίκη γοήτρου, που τόσο επιθυμούν όλοι. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μόρα και Σταφυλίδη (αντί του Χολέμπας). Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τζιόλης, Σάμαρης και Μάνταλος, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Φορτούνης, Αραβίδης και πιθανότατα ο Αθανασιάδης αντί του Μήτρογλου. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις